"ayannggg kakak!"

  • 0

Salam alayk ~
Di sebabkan ketidak adaan idea untuk menaip ,
tapi nak post jugak. Maka begini lah jadi nyaa ~

Ehem3 , ini adik ana !
Sayang mereka ketat-ketat tau.
Mereka sangat mesra dan kadang2 sering juga bergaduh. gaduh manja gituu...
Aduhai sayang ~
Kat pic ni , si adik peluk si kakak. Dia kata , "ayannggg kakak!"
(tapi kat pic ni nampak mulut dy tutup je ea? tapi memang dy ada ckp cmtu td.
cuma mungkin time snap gambar ni dia senyap kot.)
Yang si kakak pulak da rimas , tapi sabor je la dengan si adik.
Opsss... kakak agak...
huwaaaa!! tutup mata!! seksi ketika ini. Baju dia basah tertumpah air.
Tu yang tak berbaju tuhh... heee :D
Pic ni baru saja di snap pada petang tadi.
Guna kamera sony ericson Hanim (myfren laa) ^^,
(2/12/2011 , Jumaat , waktu : err... dalam pas asar cmtu laa. )
#Tu je la kot. Hmmm.. actually... sakit muka neh.
Ada 2 tetamu baru (big pimple. huwaa!!!!) singgah bertapak
kat muka ni jap. Adedehh... sakit ouhh... =.='

babaii.. nak tidoqq...
wassalam...