Err... Testing Post ?

  • 0
Assalamualaikum wbt...
Wordless yang teramat apabila melihat NEW POST jadi begini... 
¬_¬
-
-
-
Testing testing ~ 
*macam testing mic lah pulak* -.-'
Err.. actually , new post ni problem sikit. 
Compose nya hilang , sebelum ni ok jer. haishh .
Tetibe semenjak tak berapa nak menjak ni dia meragam pulak.
Pastu try klik kat atas tu . (Lihat gambar)


Tetibe dah jadi lain . Tak sama macam dulu...
Ada compose , tapi dah jadi baru la pulak , lain macam pulak rasa nya... 


Macam dah tak best pun ade... ggrrr... ˘﹏˘'
Memerlukan mood yang lebih comel untuk update la nampaknya lepas ni ya.. 
huwaahhh huwahhh ~  *pengsan*
Wahai yang dulu , ku merindui mu. hukhukhuk *sulk !*
Mungkin orang lain semua dah guna yang baru ni , Izzah je still guna yang lama tuh.
Ya, Izzah memang ketinggalan zaman New Post pun . hehe . adehlaaa... 0_o'
Okeyh , Mohon undur diri...
wassalam...