#Wordless Tuesday

  • 0
Assalamualaikum wbt.

Wahh... baru seminggu lebih tak update , bagai setahun rasanya. Sungguh rindu...
 Aceceh ! Bermadah tak berapa nak pujangga pulak dah kat sini. Haihh!
Err... nak type apa ni ya... Ala.... alaa... alaaaaaa...

 *Jari masih bermain main berlegar di keyboard , namun... seolah olah kaku.
 Minda seolah olah membeku. Oh kenapakah?! gggrrr*

Nak berkongsi banyak benda sebenarnya nie , tapi... BAHAYA!
Ini semua gara gara  sebab ana suka BERAHSIA tak bertempat ! Arghhhhh...!
Nak bercerita pun payah... adehlaa...

*Err...serious , rasa nak jerit pula dengan sekuat hati dalam hati dengan tetiba. haihhh...*

- IGNORE IT -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Loading Idea 50%
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Someone was called me "PUTRI AMOI" ? Yucksss ! Eh apekah ? bhahahar 
*pengsan -.-'
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ha ! !
eh , apekah ? -.-'
-
-
-
-
-
-
Rasa macam nak pengsan sebab takde idea nak menaip !
Give Up dulu ah... Nanti Give Down pulak.
ha , ade ke ? ahahahaah
- TIDO DULU -
Statement tiba tiba :
Sungguh! tubuh terasa lelenguh, sesakit, sengal apabila tidur di atas tilam yang TERLALU EMPUK ! Sakit pinggang, sakit belakang sume jadi. adehlaa -.- 
p/s : Abah bagi masa 3 bulan je ye Izzah... *eh apekah ?

...wassalam...