Dah Penat Nak Letih

  • 0
LETIHLAH MACAM NI...
*nanges kanggg*
Untuk kesekian kali nya...
  "Tolong carikan calon isteri/suami untuk ana?"

Oh what ! Untuk pengetahuan anda , anda org ke berapa pun saya
tak tahu laa yang minta saya tolong cari kan calon untuk anda...
Yes ! Memang saya banyak connection , ramai kawan kawan... Allah...
Maaf, sungguh, bukan tak mahu tolong , tapi bukan senang dan tidak semudah memakan buah epal.
Letih sangat nak carikan. -.-'
Seriously , letih ! Dah penat nak letih. Letih fikir.*dah semput neh* 0_o'
Nikah bukan perkara main main untuk saya main bagi sape sape ikut suka hati jerrr...
Kalau yang saya dapat tolong tu pun kira kebetulan , Allah permudahkan. Alhamdulillah la...
Yang belum ni ? Nak habaq sesiap nahh...
"Jangan terlalu berharap. Maaf. Kalau ada nanti, ana bagitahu nahh."
Owhooo ~ pliss laa... suruh la parent ke , sape ke tolong carikan ok ?
saya bukan "Agen Pencari Jodoh".
 *pengsan* -__-' 

Well , memang ada yang akan cakap, "Apesal tak offer diri sendiri jer. Kan Single lagi..."
Ohhhh... no no no , never , nehi , tidak sama sekalidua ~
  Single tak bererti NotAvailable. kan ? hehe
Jangan tanya "KENAPA?" Sebab ,"BIARLAH RAHSIA..."

Sudah lah !
Semua Allah dah atur. Kita hanya mampu berusaha , berdoa dan tawakkal...
Sekali lagi saya ulangi , usah bimbang soal jodoh...
Masalah jodoh , bukan masalah "SIAPAKAH DIA?"
Tetapi, "BAGAIMANA AKU?"
Just think ur self...
"Pesanan ini untuk diri sendiri terutamanya !"Renung renungkan balik...
- MUHASABAH DIRI KITA... -
P/s : Maaf kepada siapa siapa yang terasa hati bila membacanya... 
Bukan nak selfish or what , but , i've many thing to think better than this. wallahu a'lam...
Asif jiddan... :')