#Wordless Tuesday - Tukar Baju Belog !

  • 0
...بسم الله الرحمن الرحيم

^.^ السلام عليكم
Actually , tengah tak tahu nak update apa. So, TUKAR BAJU je la ye blog.
Setelah berpenat lelah penatan mencari template yang sesuai di Blogskin.
Berpuluh ratus juta puluh template preview, semua cancel. Pastu nak ngedit pulak.
Nak kena make header yang teramat simple comel macam saya ni lagi.... adehla... 
Bagi orang yang tidak terlalu mahir dalam dunia blogging macam saya ni terutamanya, 
memang memakan masa agak lama untuk adjust sume ni. Hiyakkk ! Kebas segala gala nya.
 Dan.... alhamdulillah, akhirnya selesai pun belog yang tidak seberapa ini.
 Hantam saja la labuuu... hoho (",) *buatbuatmukeletih*
Banyak sangat la template yang comel comel , rambang mata je nak pilih ouh. 
So, saya rasa ini yang nampak macam menarik sikit. Anda rasa ? *angkatkening*
Menarik ? Ehhh kita sama taste la... *taksangka
Opsss... tak menarik eh ? Biarkan saja... bhahahaha :p
Yang penting , saya rasa ia menarik. *smilesatisfied*
Anyway , perasan tak lagu lama baru. Dah lama, tapi saja baru bubuh.
Mesti ramai yang dah biasa dengar lagu ni.
Best kan lagu Baba Baba neh ?
Adik kembar dengar pun angguk angguk jer...
Okey, takde apa nak story pun, saja nak meluangkan masa dengan belog kejap.
Chalowww. Wassalam.