Keletah Adik Adikku Sayang

  • 2
Just wanna share picture adik adik yang ke 9,10 dan 11.
Di snap secara spontan and candid.
Tak banyak pun , saja nak memenuhi ruang. Hehehe.
Chaloww !
"Ini kisah kami berdua SEMUA ~ ^.^"
-SI KEMBAR SEPASANG-
Aku swoh dorang pandang kamera , tiba tiba
ada iklan kartun mende ntah kat tv tu...

Lalu... AKU DI ABAIKAN ! huarghhhh ~
Rasa mcm nak gigit sorang sorang. -__-  ggrr....

Gambar agak tidak memuaskan oleh kerana pergerakannya yang terlalu pantas mcm kilat.
Entah apalah yang di bualkan itu ~ haihhh... (",)
*Si kakak tu baru lepas mandi, itu pasal rambut dia melekat lekat mcm tu. Ahakss*

Banyak lagi gambar candid dorang sebenarnya, 
semua lucu je rasa kalau tengok.
Tapi malas lah nak upload banyak2. 
Opsss ! And lagi 1, mereka agak
seksi laaaa pulak kat gambar tu... Bhahaahahaha. 
Dah macam model iklan pampers BIG TWIN BABY. >.<
Meh tengok aksi Si Kembar bersama adik nya pulaa. Lalalaaa...

Teruja dapat adik lagi agak nya... Hehehe
Anyway, mereka sangat sukakan BABY ~

Sayangg adik . >.<
*Si kakak sedang mengucup pipi adiknya...*
*Si abang tengah belek botol susu miliknya sendiri...*

Si abang hanya melihat... Sebenarnya dia pun nak main jugak , tapi dia cemburu
kakak dia da buat tak endah kat dia. huahahaahah. Kelakar je dorang ~
Aceewahhh... adik akak dah pandai cemburu yaaa... *gelenggelengsenyum*

Khusyu' bermain...

Meh tengok gelagat baby Hariz si solo ya... 
Bukan si kembar ~ hehe

Muka tercengang kamera tiba tiba muncul hadapannya... hehe
Suka sangat buat muka comel , haishhhh. *tengah tahan geram*



Mulut nganga tu nak minta susu lettew. Lapar ye... Alahai...
kesian padanmukeeeeeee ~ bhahaahahahah *gelakjahat*

Hahahaahah. Jahat nya sapa yang letak cicak mainan kat muka dia ni. Adoii.

Muka tengah panik ! bhahaahaha *gelakjahat*

Okey lahh... Cukup cukup lah tuh gambar nya. 
Malas nak upload banyak banyak.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
EH APEKAH ?! bhahaahahahar :p

Adik no 8 tengah potongkan kuku.
Anyway , dia ni pemotong kuku setia saya tau. Dia sentiasa memerhati kuku
saya yang cepat panjang ni , bila nampak mcm panjang mesti dia akan cakap ,
 "Najwa nak potongkan kuku tu!"
Dengan terharu nya... ku hulurkan tanganku yang halus mulus kuku panjang neh.
*MukaTerharu* ^__^
-
-
-
-
-
-
-
-
Haaa... ni haaa... ada lagi...
Okey , for the last one... Comel kan?
" ♥,♥ "
Alololoo.... jangan la nanes ~ ^_^'
p/s : Bila tengok baby yang baru lahir, kulit pun merah merah lagi, halus mulus. 
Then try to imagine bahawa kita dulu pun macam tu jugak.
 Tiba tiba dah besar macam ni... Ehh , bila aku besar dan panjang macam ni? 
Rasa macam, "Wahhh... Magic nya!!" Subhanallah... Allah sungguh hebat !
"Kejadian Manusia" Macam 1 magic, di mana magic yang Allah buat ni, 
takkan ada 1 manusia pun yg boleh tiru ! Allahuakhbar ~ (",)

*terpana selamanya dengan keHEBATan Allah bila tengok bayi...*
Wallahu a'lam...
-wassalam-