Speechless, Seriously ! :'(

  • 0
السلا م عليكم
بسم الله الرحمن الرحيم
Kesian belog , macam terbiar je sekarang. "RARELY UPDATE" Kan?
Tiba tiba rasa macam awkward gituw. Ahh kenapakah ? Huhuk :'|
Tak tau nya nak update apa. Sungguh, tidak punya idea dan mood.
Dan mungkin apa yang bakal tercoret ini adalah hanya kebetulan. Spontan belaka.
Dan.... Tak berapa punya masa untuk update bebanyak.
Masa seolah olah terlalu cepat berlalu , hari hari yang di lalui terasa begitu singkat.
Masa berlalu begitu sahaja dengan sia sia. Allahurobby...
Ruginya aku... ˘﹏˘'
SUDAH SUNTUK ! Ya , kita sudah benar benar kesuntukan masa !
Kita sudah tidak punya banyak masa !
Masa sudah tidak menyebelahi kita , dia begitu pantas tinggalkan kita ,
hingga tak terasa namun TERperasan dengan tiba tiba lalu hati jadi hiba dengan tiba tiba.*eh apekah?*
Sungguh , masa terlalu terhad . Mana mungkin akan di biarkan begitu sahaja?
Saya tak nak tertinggal. Saya tak nak RUGI.... :'( <Rujuk Surah Al 'Asr>
Am i late? No ! Nehii... -____-' *aku tanya , aku jawab*

Anda bagaimana?? 
*saya tanya , tak suruh jawab. just think. :)*
-Wallahu a'lam- 
p/s : Ahh sudahlah. Err... Rasa macam nak fullstop berblogger jap ahh . Boleh tak ? Gggrr.... -__- FB ? TWITTER ?  Err... Semuanya sementara ~ hermmm...*tunduksedalamdalamnya*
Sayang ? Hmm...