Google Mall. Eh.

  • 0
السلا م عليكم 
بسم الله الحمن الر حيم
Memang sedih dan geram bila kita nak sesuatu itu. Tapi kita tak dapat. Kan ?
Tambah tambah time tengah sopeng sopeng. *shopping* 
Gggrr... Well, rasa macam nak angkut satu dua supermarket bawak balik. Haha.
Bila gi sopeng je bilamana yang lain sedang beli ikan, sayur or whatever. 
Aku dok melilau pi tempat lain dan mesti akan tersangkut kat kedai buku. Confirm kes punya bah.
Berapa lama pun takpa lepak situ. Rasa macam nak tidur kat situ jer.
Huahaha. Kalau bukan kedai buku, mesti kat tempat yang jual gadget.
Kalau tak jugak, mesti tempat es krem, coklat. Eh. =.='
Tapi kali ni bukan sopeng sopeng. Ni saje jenjalan kat Google Mall je.

 Alaaa....
Benci betol lah jenjalan kat Google Mall tu. Eh ade ke Google Mall? Harharhar. *saja jer*

Okay. Saya nak semua yang di atas tu eh ! =.='
Eh. Rumah idaman ?
Amacam ?
Agak agak buleh dak tagha tu ? Hikhikhik
Kira paling kurang dah ar ni. Kalau up lagi, takleh. Japgi pengsan. *Eh apekah.
Okay ah tu. Kan ? >.< *blink blink*
Pink tu yang tak leh tahan tuh. Haishh.
Nafsu belaka! *huduh benor* =.='
Okay. Takde apa pun sena nye.
Actually saja saja nak cuci mata sikit. SIKIT ja. Hehe.
Apa pun bersyukur dengan apa yang ada. Bersabar dengan apa yang tiada. -UAI-
 Ggrr... Tengah sabar la ni. Sesungguhnya keSABARan rasa teruji lagi di uji
bilamana mata melihat gambar gambar di atas. Uish, kena jaga pandangan ni. -.-
Bhahahahahar. *padan muka aku*
Well, alhamdulillah. Sekurang kurangnya keperluan semua cukup walaupun sometimes
tak dapat yang kita nak. Kalau tak puas hati jugak, check hati balik !!
Mesti ada apa apa yang kurang menyebabkan hati jadi macam tu.
Pupuk lah hati dengan sifat Qana'ah.
Sentiasa merasa cukup dengan nikmat apa yang ada. 
InsyaAllah tenang je even apa kita nak kadang kadang tak pernah dapat. 
Kan ? ♥

p/s : cari sendiri. eh apekah. *abaikan*

:::Wallahu a'lam:::
♥ Wassalam