Wordless #OnFridayNight

  • 0
*terkebil kebil*
PANG! DUSH! K dah.
Bismillah. Assalamualaikum ols. ^__^
Err... Rindu... *peluk blog*
Ketandusan idea yang semakin menjadi jadi ini membuatku rasa
awkward untuk menulis. Fikiranku kosong. Melayang entah kemana.
Terpinga pinga di depan laptop.
Jari menari nari kosong di ruang keyboard.
Seolah olah tiada hala tuju. Ah!

Bila time ada benda nak tulis, rasa malas pula nak kena on laptop semua.
Kalau di ikutkan bermacam macam hal yang saya nak tulis sebenarnya.
Tapi... Depan lap je jadi blank. Hahaha. Mengada kau ni Izzah!
Jadi twitter saya pilih sebagai medan spontan untuk saya bermonolog,
merepek, berborak, tarbiyah dan apa saja secara spontan. 
Copy or retweet bila malas nak perah otak. Haha.

Okay. Apa benda ni sebenarnya. Tiba tiba cerita pasal Twitter pula.
Promote twitter ke apa hah?! Muehehe. Haishh. *sigh*

Agak sibuk kebelakangan ini.
Sibuk dengan hal sendiri ! Hehe.
*bajet busy macam bisnes woman je kau*

Nak tulis. Tapi tak tau nak tulis apa sebenarnya. 
HAHAHAHA. Okay. Tak lawak. -_-"

Ya, saya bukannya reti nak berbahasa indah berbunga-bunga 
macam novelis , travelogis semua tu. Buat je lah mana yang termampu.  
Merepek. Pun seni. Kan? Ahakss.

Sudah lah.
Surrender.
Nak update ini saja pun sudah benar benar
mencuri masaku sebenarnya. Gggrr. Lama ni, tau dak!
*jeling kat jam lappy*
Hahaha. Adedeh. Lain kali saja.
SUDAH!

Eh. Kadang-kadang hati kita sering berbelah bahagi. 
Kan? ˘﹏˘'