#Wordless

  • 0
Macam macam perkara nak kena fikir. Banyak hati nak kena jaga. 
Berusaha untuk mempertahankan sesuatu demi sesuatu. Berat rasanya. Allahu.
Mohon doa dari sahabat sahabat semua.

Bantu saya untuk menjaga hati saya. Ianya sangatlah bukan mudah untuk saya 
yang lemah ini. Mohon bantu saya. Doakan saya.

Tak larat nak type. Letih nak perah idea. Tapi nak update.
Terdapat unsur keboringan di situ.
Mengada ngada bukan? Tak sangat k. Please ah. Hahaha.*muka serius*
Copy je tweet saya yang beribu ribu dari twitter tu. *jujur*
Sebab saya memang suka merepek. Saya akui itu.
Saya sangat changgeh bab merepek ni. Hoh! *geleng geleng senyum*
Haaa. Nampak tak unsur sedikit merepek di situ? Hahahahaha k. -.-'
InsyaAllah akan di perbaikpulih kan keMEREPEKan itu. Fuh.
Takpa. Saya bahagia macam ni. Takpa. :'3
Saya akan usaha. Janji ada doanya. ^_^
p/s : Saya mungkin boleh tolak cinta demi persahabatan. 
Tapi saya takkan boleh tolak jodoh demi persahabatan.
Cinta itu hadir dari hati. Jodoh itu ketetapan dan ketentuan dari Ilahi.
Demi kau. Untuk dia. Kerana Allah.